TRACTAMENT PREVENTIU

tractament preventiu - Josep Maria Aupi | Fisioterapia Integrativa

Mitjançant l’ús de la càmera Bio-well, que permet obtenir imatges del funcionament electrofotònic del cos, obtinim informació sobre el físic (órgans i sistemes), el cos energètic (meridians) i aspectes psicològics (Txakres, biorritmes). Aquestes imatges tenen un elevat valor predictiu, permetent identificar les alteracions del HEF (Human Electromagnetic Field) abans que es manifestin a nivell cel.lular. A partir d’aquesta informació, creem un pla de tractament preventiu personalitzat, que es realitza amb les següents tècniques:

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Grâce à l’utilisation de la caméra Bio-well, qui permet d’obtenir des images du fonctionnement électrophotonique du corps, nous obtenons des informations sur les aspects physiques (organes et systèmes), énergétiques (méridiens) et psychologiques (chakras, biorythmes). Ces images ont une grande valeur prédictive, et permettent d’identifier les altérations du champ électromagnétique d’origine humaine (CEM) avant qu’elles ne se manifestent au niveau cellulaire. Sur la base de ces informations, nous élaborons un plan de traitement préventif personnalisé, qui est mis en œuvre à l’aide des techniques suivantes :

Josep Maria Aupi | Fisioterapia Integrativa

Reactivació energètica aplicada (REA)

Es tracta d’una técnica manual de tipus quàntic concebuda pel físic francés Jean Mars. Permet restaurar l’equilibri en el HEF (Human electromagnetic field) abans que les perturbacions afectin el metabolisme. Es tracta d’una autèntica labor de prevenció. El pacient pot ser testimoni dels canvis mitjançant una monitorització en pantalla de l’abans i el després.

Freqüències de llum i so

Les freqüències de so i/o llum mitjançant tecnología espeiclaitzada tenen una capacitat correctora i armonitzadora sobre el HEF (biocamp electromagnètic), que també és quantificable amb la técnica GDV.
Un dels aparells amb què s’emeten les freqüencies és el Biocor, que va ser concebut per l’exèrcit rus amb la finalitat de tractar l’estrés postraumàtic.
Josep Maria Aupi | Fisioterapia Integrativa
Tractament Preventiu - Josep Maria Aupi | Fisioterapia Integrativa

Aigua informada

Ara ja és nombrosa la bibliografia científica sobre la física de l’aigua, i concretament la dels autors que han parlat de la seva memòria, perfectament demostrada (veure Benveniste i Luc Montagnier).
Aquest fenomen insòlit és utilitzat per imprimir en l’aigua unes freqüències que el pacient pot endur-se a casa, i aquesta és una manera de prosseguir el tractament que li va bé.

Josep Maria Aupi | Fisioterapia Integrativa

Contacta amb mi

Posa’t en contacte amb mi per a concertar una visita o per informar-te. Estaré encantat d’atendre’t!

Adreça
c/ Balmes, 33 FIGUERES
Telèfon
+34 649 874 597