El  dia que vaig veure el llibre de Nassaru Emoto Missatges de l’aigua, una cosa important va canviar dins meu.
Si aquelles imatges són reals, no hi ha dubte que hi ha una relació directa entre l’aigua i la conciència, i aquesta circumstància és clau per la ciencia, i per una nova comprensió de la vida i la salut.

Des d’aleshores, la ciència de l’aigua em desperta molt d’interés.  
El 2016 vaig intensificar la recerca sobre aquest tema, i vaig gaudir molt de la literatura científica que existeix (veure literatura d’interés).
 
Un dels autors més mencionats era el rus Konstantin Korotkov, l’inventor d’una sonda per mesurar l’energia acumulada dins l’aigua.
Però aquest invent va facilitar que em fixés en un altre aparell, ideat també pel Dr. Korotkov i el seu equip.  Es tracta d’una càmera de fotografiar que funciona mitjançant el que es diu GDV (Gas discharge visualisation) i permet fer visible el biocamp electromagnètic humà.
 
De seguida vaig pensar que aquest aparell m’aniria bé per monitoritzar el moment previ i el moment posterior als meus tractaments.  
 
Més aviat del que em podia imaginar, ja estava fent la formació amb ell i el seu soci Christian Bordes.
 
Korotokov està molt compromès amb l’electrofotònica i el fet que aquesta es consolidi com una prova mèdica complementària.  Ell és una persona molt acostumada a dirigir projectes d’embergadura i a treballar de forma interdisciplinària. Té molts contactes arreu del món i la seva recerca l’ha dut a conèixer molts guaridors però també oncòlegs de renom i investigadors de primera línia. Tot i així, quan et dóna la mà, no t’impressiona per tot això, sinó per la seva humilitat i bonhomia.
El primer mèrit del seu aparell és fer visble l’invisble, és a dir el biocamp energètic humà.
 
El segon mèrit és que té un software que extreu informació referent als meridians, als txakres, i als órgans i sistemes. Es tracta, per primera vegada, d’una informació de salut que integra diferents cultures mèdiques: occidental, xinesa i ayurvèdica.
 
El tercer mèrit és que l’aparell dóna informació predicitva sobre perturbacions del biocamp, abans que comencin a repercutir sobre el metabolisme.
 
A Rússia hi ha molts professionals especilaitzats en el seu ús, i la càmera GDV entra en el programa de la facultat de medicina. Jo, des del 2017 que m’en serveixo per la meva feina i em guio amb els seus resultats.